Kom direct in contact: 0624378384 info@schildersbedrijfbijlsma.nl
  • Eerlijk & stipt
  • Duidelijke afspraken
  • Grondige voorbewerking
  • Totaalafwerking

Binnenschilderwerk

Aan de binnenkant van uw woning is het vooral van belang dat u zich thuis voelt. De manier van afwerken is hierbij van zeer groot belang. U kunt door ons de woonkamer, keuken, slaapkamer op de gehele woning laten schilderen. Hierbij zijn er talloze mogelijkheden zoals; sauswerk, behang, glasweefsel, maar ook aan stuctechnieken zoals frescolori, beal of beton-look.

Daarnaast behoort wanden afwerken met latex, maar ook met krijtverf of kalkverf tot de vele mogelijkheden. Of u gaat voor een mooie authentieke kleur van “farrow and ball” of “Paining the past”. De mogelijkheden zijn oneindig.

Meer weten over binnenschilderwerk, het verven van de buitenkant woning (buitenschilderwerk), stucwerk of kleurontwerp? Neem gerust eens contact met ons op voor vrijblijvend advies over schilderwerk en stucwerk.

Vrijblijvende offerte aanvragen Stel uw vraag Bel mij terug

Voor al het binnenschilderwerk in Stiens en ver daarbuiten

Talloze mogelijkheden schilderwerk

  • Wandafwerking

Als het gaat om wandafwerking zijn de mogelijkheden bijna eindeloos, glad pleisterwerk, sierpleister, betonlook, frescolori, glasvlies, behang, muurverf, kalkverf of krijtverf en zo kan je nog wel even door gaan. Grote kans dat u ze niet allemaal kent, maar ook een grote kans dat een van hen u wel aanspreekt. We laten u dan ook graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

  • Behang

Behang aanbrengen is een secuur karwei. Het begint al bij de ondergrond. Is deze geschikt voor het soort behang wat aangebracht moet worden? En welke behang kiest u vervolgens. Behang geeft u vele mogelijkheden om sfeer te brengen in een interieur.

  • Glasvlies

Glasvlies is een vorm van wandafwerking die veel toegepast wordt tegenwoordig. Het is vlot te verwerken en vervolgens overschilderbaar met elke gewenste muurverf. Zo kunnen wij na verloop van tijd ook gemakkelijk uw wanden weer voorzien van een andere kleur.

  • Sauzen

Bij het woord sauzen denkt u misschien niet gelijkt aan een vakschilder maar het staat eigenlijk gewoon voor het aanbrengen van muurverf, oftewel saus. Muurverf wordt aangebracht op muren en plafonds en is in alle mogelijke kleuren te krijgen.

Ook zijn er verschillende soorten muurverf met elk hun kenmerkende eigenschappen, zo kunt u in een keuken bijvoorbeeld kiezen voor afwasbare muurverven. Deze laten zich gemakkelijk reinigen. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden!

Duurzaam en hoogwaardig schilderwerk