Kom direct in contact: 0624378384 info@schildersbedrijfbijlsma.nl
 • Eerlijk & stipt
 • Duidelijke afspraken
 • Grondige voorbewerking
 • Totaalafwerking

Archive

 1. Binnenschilderwerk

  Reacties uitgeschakeld voor Binnenschilderwerk

  Aan de binnenkant van uw woning is het vooral van belang dat u zich thuis voelt. De manier van afwerken is hierbij van zeer groot belang. U kunt door ons de woonkamer, keuken, slaapkamer op de gehele woning laten schilderen. Hierbij zijn er talloze mogelijkheden zoals; sauswerk, behang, glasweefsel, maar ook aan stuctechnieken zoals frescolori, beal of beton-look.

  Daarnaast behoort wanden afwerken met latex, maar ook met krijtverf of kalkverf tot de vele mogelijkheden. Of u gaat voor een mooie authentieke kleur van “farrow and ball” of “Paining the past”. De mogelijkheden zijn oneindig.

  Meer weten over binnenschilderwerk, het verven van de buitenkant woning (buitenschilderwerk), stucwerk of kleurontwerp? Neem gerust eens contact met ons op voor vrijblijvend advies over schilderwerk en stucwerk.

  Vrijblijvende offerte aanvragen Stel uw vraag Bel mij terug

  Voor al het binnenschilderwerk in Stiens en ver daarbuiten

  Talloze mogelijkheden schilderwerk

  • Wandafwerking

  Als het gaat om wandafwerking zijn de mogelijkheden bijna eindeloos, glad pleisterwerk, sierpleister, betonlook, frescolori, glasvlies, behang, muurverf, kalkverf of krijtverf en zo kan je nog wel even door gaan. Grote kans dat u ze niet allemaal kent, maar ook een grote kans dat een van hen u wel aanspreekt. We laten u dan ook graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

  • Behang

  Behang aanbrengen is een secuur karwei. Het begint al bij de ondergrond. Is deze geschikt voor het soort behang wat aangebracht moet worden? En welke behang kiest u vervolgens. Behang geeft u vele mogelijkheden om sfeer te brengen in een interieur.

  • Glasvlies

  Glasvlies is een vorm van wandafwerking die veel toegepast wordt tegenwoordig. Het is vlot te verwerken en vervolgens overschilderbaar met elke gewenste muurverf. Zo kunnen wij na verloop van tijd ook gemakkelijk uw wanden weer voorzien van een andere kleur.

  • Sauzen

  Bij het woord sauzen denkt u misschien niet gelijkt aan een vakschilder maar het staat eigenlijk gewoon voor het aanbrengen van muurverf, oftewel saus. Muurverf wordt aangebracht op muren en plafonds en is in alle mogelijke kleuren te krijgen.

  Ook zijn er verschillende soorten muurverf met elk hun kenmerkende eigenschappen, zo kunt u in een keuken bijvoorbeeld kiezen voor afwasbare muurverven. Deze laten zich gemakkelijk reinigen. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden!

 2. Buitenschilderwerk

  Reacties uitgeschakeld voor Buitenschilderwerk

  Goed onderhoud is van groot belang. Het drukt voor u de kosten op de lange termijn en zorgt voor een hogere woningwaarde. Wij geven u graag advies over wat de beste oplossing is voor uw specifieke situatie. Het kan hierbij gaan om houtrotreparaties, hestellen van kitvoegen, plaatsen van ventilerende ‘neuslatten’ of het aanbrengen van een nieuw verfsysteem.

  Wilt u zelf ook aan de slag dan kunt u er voor kiezen om de hogere gelegen delen zoals dakgoten, lijsten, de kajuit of dakkapel door ons te laten schilderen. Ook voorzien we u graag van advies over de te kiezen kleuren en kleurencombinaties.

  De mogelijkheden zijn oneindig. Meer weten over buitenschilderk, het verven van de binnenkant van uw woning (binnenschilderwerk), stucwerk of kleuradvies? Neem gerust eens contact met ons op voor vrijblijvend advies over schilderwerk en stucwerk.

  Vrijblijvende offerte aanvragen Stel uw vraag Bel mij terug

  Voor al uw buitenschilderwerk in Stiens en ver daarbuiten

 3. Stucwerk

  Reacties uitgeschakeld voor Stucwerk

  In samenwerking met stukadoorsbedrijf A Bijlsma. Een broer van, inderdaad! Kunnen wij aan u ook stucwerk leveren, dit vergroot voor u de mogelijkheden als het gaat om de afwerking van uw interieur of uw buitengevel.
  Denk hierbij vooral aan verschillende soorten stuctechnieken voor de wanden, maar ook voor het plafond zijn er talloze mogelijkheden zoals glad pleisterwerk, stuclijsten, stucplinten of ornamenten. Wij komen graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

  Vrijblijvende offerte aanvragen Stel uw vraag Bel mij terug

 4. Kleuradvies

  Reacties uitgeschakeld voor Kleuradvies

  U wilt iets anders met uw interieur maar weet nog niet precies wat. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden. Op basis van uw persoonlijke smaak, leefritme en de sfeer die u wenst, adviseren we u, onder het genot van een goede bak koffie, over de vele kleuren. Hierbij houden we rekening met de inirchting van uw huis, het licht en de ruimte.

  Meer weten over kleuadvies, binnenschilderwerk, het verven van de buitenkant woning (buitenschilderwerk) of stucwerk? Neem gerust eens contact met ons op.

  Vrijblijvende offerte aanvragen Stel uw vraag Bel mij terug

  Voor al het schilderwerk in Stiens en ver daarbuiten

Duurzaam en hoogwaardig schilderwerk